Canal SEO: Consultoria SEO & Consultoria Google Adwords
Contacto: info@altas-buscadores.com

Estudi posicionament web sector del vi D.O. Empordà

Posted by: In: Empresas, Posicionamiento, Social Media 28 Nov 2011 Comments: 1

Es sabut per tothom que Internet i en concret els buscadors tenen cada vegada més importància per millorar les ventes de les empreses o per obtenir una bona reputació de marca.

Des de Altas-Buscadores.com / Girodisseny.com creiem que era necessari fer un estudi del sector del vi DO Empordàon es reflexi la situació actual de la seva presencia als buscadors i d’aquesta manera puguin millorar les seves posicions en un futur.

Per tal de fer l’estudi, hem analitzat diferents aspectes que podem obtenir de manera pública i afecten directament al rendiment i visibilitat de seva web a internet:
 • Tenir pàgina web: Per aconseguir visibilitat i rellevància, hem de tenir pàgina, encara hi ha un 12% del sector sense pàgina web.
 • Analisi del Page Rank: Tot i que no és un element decisiu, si que aquest Ranking atorgat per Google (escala logarítmica de 0-10) ens dona pistes de la situació actual, amb una mitjana de 2-3
 • Analitica web (Google Analytics): Tant important és el aconseguir visites a la web, com analitzar aquestes. Amb sistemes d’analitica, d’una manera fàcil podem aconseguir saber de quines pàgines venen els nostres visitants, de quin país, quines pàgines de la nostra web visiten, qui son els que es posen en contacte amb nosaltres (objectius/conversió) …. Tot dades fonamentals per les nostres accions de màrketing.
 • Optimització dels títols: Un dels punts importants per el posicionament web, és la correcta optimització dels títols a les nostres pàgines. Cada una de les pàgina ha de tenir un títol propi i aquest optimitzat per les paraules clau de la pàgina.
 • Optimització de la descripció: En el cas que la web no tingui suficient contingut rellevant o accessible, com és el cas del sector estudiat, Google agafrá el text que tenim a la nostra metaetiqueta descripció i serà el que mostrarà en els resultats. Per tant serà el que ens farà diferents de la nostra competència
 • Actualització de la pàgina: és important `per Google que les pàgines s’actualitzin amb continguts actuals. Cada vegada més es mostren en els primers resultats contingut dels últims mesos. Es aconsellable tenir un sistema de noticies o blog per millorar aquest aspecte.
 • Accesibilitat de continguts: Per aconseguir una bona visibilitat i posicionament hem de tenir els continguts accessibles per els buscadors i els usuaris. Una pàgina en flash dificulta extraordinariament la tasca de llegir contingut als buscadors i a l’hora no és accessible als usuaris, cada vegada més nombrós, que accedixen a la web amb dispositius mòbils o tables (Ipad’s)
 • Presència a les Xarxes Socials: Google+, Facebook, Twitter…cada vegada la implantació a la nostra societat de l’us de les diferents xarxes socials és més gran, per tant no podem perdre l’oportunitat de estar-hi i fer-nos visibles.
A partir de les dades anteriors analitzarem el grau de posicionament del sector. S’ha de tenir en compte que només s’utilitzen dades publiques i vinculades al posicionament als buscadors, per tant aquesta comparativa no pretén ser un estudi de mercat i totes les opinions son només sobre el posicionament als buscadors.
Comentar que encara que el vostre producte sigui en un percetatge alt per la exportació o disposeu de una xarxa de distribució ben definida, és fonamental donar una imatge moderna i adequada per els temps actuals, com estar present en les noves tecnologies davant els vostres clients finals, distribuidors i proveïdors.

Qui és altas-buscadores com / Girodisseny.com ?
Som una empresa gironina dedicada al tema de Marketing online desde el 2001. Som experts en posicionament en buscadors i optimització de campanyes de Google Adwords. Oferim serveis de Consultoria i assessoria en temes de marketing online. Realitzem pàgines web orientades a SEO, és a dir a obtenir el millor posicionament i fem formació in company amb temaris com: Google Analytics, Google Adwords, posicionament als buscadors, les xarxes socials per les empreses..Volem compartir amb vosaltres aquest petit estudi: Estudi Cellers D.O. Empordà

Carles Ferrer

Trabaja en Posicionamiento y marketing on-line en los buscadores, fundador de www.altas-buscadores.com. Uno de los primeros profesionales reconocido por Google como formador oficial (Google Adwords Seminar leader), que impartió sus Seminarios Oficiales por diversas ciudades españolas Ha participado como ponente o formador en diferentes instituciones como ESADE, la Universidad UPF de Barcelona, diversos Ayuntamientos y Cámaras de Comercio, Jornadas de Negocios y mesas redondas como experto SEO – SEM

Comments: 1

 1. Posted by Seduccion 16 24 Dec 2011 at 15:35

  Eso es lo que nos hace falta a muchos Blogueros y Webmaster, aprender a obtener un buen posicionamiento. Saludos

Dejar un comentario!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Related Posts